Mesajul lui Francois Hollande pentru Klaus Iohannis

138
Mesajul lui Francois Hollande pentru Klaus Iohannis - iohannishollande465x390-1473772892.jpg
Președintele Franței, Francois Hollande, a ajuns în această dimineață la Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de președintele Klaus Iohannis. Este prima vizită a unui președinte francez dupa cea a lui Jacques Chirac din 1997. Convorbirile tete-a-tete dintre cei doi președinți s-au lungit peste jumătate de oră. Au urmat convorbiri oficiale, iar apoi cei doi președinți au susținut o declarație de presă comună, scrie evz.ro


"Întreprinderile franceze contribuie la dezvoltarea economică a României în sectoare de vârf. Împreună cu România, am ales să ne poziționăm pe sectoarele de viitor, nu doar pe sectoarele în care mâna de lucru ar fi putut fi considerată ca fiind mai avantajoasă", a afirmat Francois Hollande, la Măgurele, în cadrul unui forum economic româno-francez. 


"Fondurile structurale reprezintă mai bine de 20 de miliarde de euro. Depinde ce vrea să facă România împreună cu UE, însă întreprinderile franceze (...) trebuie să profite de toate posibilitățile. Sunt multe domenii și trebuie să realizăm infrastructuri și să demonstrăm că întreprinderile noastre au experiență și expertiză pentru a realiza proiecte de anvergură, precum și pentru a anticipa tranziția energetică", a mai spus președintele Franței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3696 secunde