Membrii comunității turce din Cumpăna, gazdă pentru diplomatul american Kendra Pace

133

Articole de la același autor

Atașatul politic al Ambasadei SUA la București, Kendra Pace s-a întâlnit astăzi cu membrii comunității turce din Cumpăna, la sediul filialei UDTR din localitate. Diplomatul american a fost întâmpinat de președintele UDTR Osman Fedbi, de secretarul general Ervin Ibraim precum și de președintele filialei UDTR din Cumpăna, Bari Muselim. La întâlnirea cu atașatul politc american au mai participat subprefectul Accoium Levent, muftiul Murat Iusuf precum și viceprimarul Florin Neagu.

"Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi alături de dumneavoastră și de a participa la Sărbătoarea Sacrificiului. Este important pentru comunitatea dumneavoastră să își păstreze obiceiurile și să le transmită generațiilor viitoare. Sărbători Fericite!", a declarat Kendra Pace

La rândul său, președintele Osman Fedbi a subliniat că este a doua întâlnire a atașatului politic american cu liderii comunității turce, prima desfășurâdu-se în iulie, 2013. Domnia sa a mulțumit pentru sprijinul acordat de Ambasada SUA etnicilor turci în special pentru programele puse la dispoziție la care au participat membri ai comunității.

La finalul întrevederii, cu prilejul Sărbătorii Sacrificiului, etncii turci prezenți au primit pachete cu carne sacrificată,( kurban) dar și încălțăminte din partea Uniunii Democrate Turce din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Social : Botez social, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.4678 secunde