Membri ai Greenpeace au intrat cu forța în cabinetul ministrului Mediului

238
Membri ai Greenpeace au intrat cu forța în cabinetul ministrului Mediului - laszloborbely01450dbcfbb7-1328008961.jpg
Mai mulți membri Greenpeace au forțat intrarea în Ministerul Mediului, au reușit să treacă de jandarmul de la poartă și au intrat în biroul ministrului Mediului, unde protestează față de proiectul Roșia Montană, unul dintre ei legându-se cu un lanț de un calorifer de birou, informează Mediafax.

Surse din Ministerul Mediului au declarat, astăzi, că "mai mult de 20 de tineri", activiști ai organizației Greenpeace, "au dat buzna" în minister, jandarmul de la poartă neputând să-i oprească pe toți.

"Oamenii au trecut de paznic și au urcat în biroul ministrului, unde se află și acum, fie în birou, fie în anticameră la secretariat și așteaptă cu pancarte împotriva Roșiei Montane, probabil să vină presa sau poliția", au declarat pentru Mediafax surse din Ministerul Mediului.

Aceleași surse au precizat că unul dintre protestatari s-a legat cu un lanț de un calorifer din biroul ministrului.

În jurul orei 11.30, când activiștii Greenpeace au intrat în birou, ministrul era într-o întâlnire.

Ministrul a vorbit cu protestatarii, i-a invitat să servească apă și cafea, dar aceștia au refuzat. Discuțiile s-au purtat pe un ton politicos, potrivit surselor citate.

La ora transmiterii acestei știri, membrii Greenpeace, aflați în birou, sunt legitimați de jandarmii care au ajuns la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5273 secunde