Scandal monstru la ședința CLC

Mazăre se dă cocoș la angajatele Primăriei, niște "găini proaste"

2491
20
Mazăre se dă cocoș la angajatele Primăriei, niște
Ședința de vineri a Consiliului Local Constanța a început cu scandal și jigniri ca la ușa cortului, asta după ce primarul în funcție
le-a "spurcat" preț de 15 minute pe două dintre angajatele primăriei.
Nemulțumit de modul în care s-au făcut repartizările locuințelor, Mazăre a început să urle la Ecaterina Prodan și Paula Cioceanu de cum a intrat pe ușă. După ce le-a ținut în picioare preț de 10 minute, făcându-le "incompetente" și amenințându-le că vor fi date afară, Mazăre a intrat în sala de ședință. Însă "spectacolul" era departe de a se fi încheiat. După ce a luat o gură de aer și a purtat două trei discuții cu membrii CL, Mazăre nu s-a putut calma și-a adus aminte că nu le-a "porcăit" destul pe cele două doamne. Astfel, edilul Constanței s-a postat în fața lor preț de alte 5-10 minute, timp în care le-a făcut cu ou și oțet, numindu-le, într-un final, "găini proaste".
"Bă, voi sunteți zdravene la cap? Veniți la mine, vă frecați pe uși că vreți să fiți consiliere și voi ce faceți? Nu mai vreau să mai aud. Vă faceți treaba, că dacă nu, vă zbor! O să vorbesc cu un bărbat din comisie. Nu pot să discut cu voi, pentru că îmi răspundeți muierește. Dați din umeri ca două găini proaste", a țipat Mazăre către cele două funcționare.

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un om casatorit
9 iunie 2012
si mama si sora si sotia lui sunt femei

asa cum spunea NAPOLEON toate femeile sunt ........ exceptand mama si sora atunci si rudele lui MAZARE sunt femei nu cred ca este singurul caz in care doamnele din cadrul primariei sunt bestelite cred ca a avut dreptate ILIESCU cand a folosit cuvantul adresat acum 20 de ani lui MAZARE

Daniel
9 iunie 2012
Primar DERBEDEU

Dragi femei din Constanta , votati cu "armasarul" Mazare pentru linistea orasului si afaceristilor ei. Ce daca el va jigneste si va considera pe toate niste PROASTE bune doar de.... Prin urmare votatiati pe ordinarul pentru linistea voastra. Asa va jigneste el parinteste.

Dima
9 iunie 2012
Date clare privind atrocitatile exercitate de clanul Mazare-Constantinescu asupra tuturor locuitorilor orasului si judetului Constanta prin monopolizarea principalului element vital-APA

- Metrul cub de apa potabila in Constanta este 3 lei, in timp ce la Tulcea este 1,2 lei (!), deci pretul la Tulcea este 40% din pretul de la Constanta, altfel spus , in Constanta pretul apei potabile este de 2,5 ori mai mare decit la Tulcea. -In Constanta mc apa canalizare este 2,67 lei, ceea ce inseamna 89% din pretul apei potabile, procentaj care este revoltator de mare deoarece nu are nici o justificare; deci PRETUL APEI DE CANALIZARE in Constanta este DE PESTE DOUA ORI MAI MARE decit PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA (!); ce minte nebuna poate justifica aceasta crima impotriva constantenilor? in mod normal pretul apei de canalizare ar trebui sa fie aprox. 25% din pretul apei potabile, deci n-ar trebui sa fie mai mare de 0,30 lei (daca in Constanta apa potabila ar fi ca la Tulcea). -Cantitatea de apa de canalizare pe care o baga R.A.J.A. in factura ESTE IDENTICA cu cea de apa potabila, DECI DACA O FAMILIE CONSUMA 10 mc APA POTABILA, VA FI TAXATA SI PTR. 10 mc APA CANALIZARE, ceea ce este culmea abuzului; in mod normal aceasta cantitaate nu ar trebui sa fie mai mare de 50% (!) din apa potabila, DECI IN FACTURA AR TREBUI SA FIE TRECUTI CEL MULT 5 mc! -La asta se adauga apa meteo, o inventie ridicola din ultimii ani; modul cum se face calculul acestei cantitati de apa ptr. judetul Constanta este complet nejustificat tinind cont de uscaciunea de la noi. Majoritatea locuitorilor judetului nostru sunt absolut terorizati de pretul apei. Daca s-ar proceda conform datelor clare si corecte pe care le-am dat mai sus, constanteanul ar trebui sa plateasca factura de apa aprox. 25% (si chiar mai putin) din valoarea facturii actuale. Dar constanteanul finanteaza investitiile personale ale clanului Mazare-Constantinescu: bungalow in Madagascar, etc.etc.Candidatii la alegeri ptr. functia de primar al Constantei si de presedinte ala CJC Constanta, daca vor (???) sa cistige, trebuie sa inteleaga ca pretul criminal al apei este problema nr 1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta, si sa promita reducerea la un sfert a costului facturii de apa. Asta e singura solutie prin care ei pot cistiga alegerile.

abs
9 iunie 2012
pentru un om casatorit

apropo de iliescu versus mazare...mai documenteazate!

MARIUS
9 iunie 2012
O nulitate umana

Pur si simplu mi se intorc matele pe dos cind vad fotografia acestei nulitati umane. Mizeria asta este mai putin decit insasi nimicul.

mumia in uniforma nazista si butoiulstalinskaya
9 iunie 2012
Declaratie comuna a stralucitilor promotori ai neonazismului contemporan, mazaresidaadolf si constantinescustalin(skaya)

Bai micimanilor! Ce tot protestati atita cu pretul exorbitant al apei? Voi nu stiti ca asta a fost principala sursa pentru realizarea bazei strategice din Madagascar? Cum va puteti imagina ca s-ar putea micsora pretul apei atit timp cit noi am hotarit ca in mandatul viitor sa creem inca cinci astfel de baza strategice? Si ptr. ca ne-ati suparat, bai micimanilor, sa stiti ca de-acum pretul apei nu se va mai mari la fiecare doua luni, se va mari in fiecare lana. Vom proceda asa ptr. ca, din moment ce pina acum v-am jupuit de vii si a mers, de ce sa nu va jupuim de vii inca si mai mult in continuare? Deci, daca acum platiti factura de apa de patru ori mai mult decit e normal, promitem solemn ca pina in iarna sa o platiti de sase ori mai mult, iar pina la sfirsitul primei jumatati a anului viitor sa o platiti de opt ori mai mult.

Apolitic
9 iunie 2012
Mazare cu ou

http://www.alterweb.net/articles/read-o-combinatie-irezistibila_46.html

varro
9 iunie 2012
chiru s-a retras!

gigi chiru s-a retras! http://www.gigi-chiru.eu/ro/

un cunoscator
9 iunie 2012
Ce mizerie

Cand o sa ne dam seama cat rau a facut baiatul asta in Constanta deja e prea tarziu. Rade lumea de noi ca ne conduce un mascarici.

Recuperamdatorii
9 iunie 2012
recuperamdatorii

Recuperamdatorii,legal si gratuit.www.recuperamdatorii.ro

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Secretul puterii lui Mazăre
Pagina a fost generata in 0.3747 secunde