Mazăre îi recomandă lui Tusac să se retragă din cursa pentru Primăria Mangalia

844
2
Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Radu Mazăre, a spus, ieri, că îi recomandă lui Mihai Claudiu Tusac să se retragă din cursa pentru Primăria Mangalia, pentru a lăsa ca bătălia pentru funcția de primar să se poarte între primii doi candidați, Zanfir Iorguș și Cristian Radu.
"Cred că Tusac ar trebui să facă un pas înapoi și să-i lase în cursă pe primii doi clasați", a spus Mazăre.
Cu toate acestea, el a precizat că decizia de a candida în continuare sau de a renunța îi va aparține doar lui Tusac.

Comentează știrea

Vali
15 iunie 2012
Perfect logic

Recomandarea lui Mazare e logica. Se vede ca Tusac ar trebui sa treaca la un partid de smacheri, impotriva cetatenilor, adica la PDL si sa se faca ,,pretin" cu Iorgus, un tip la fel de indezirabil.

Mangalianul
15 iunie 2012
Alianta anti-Iorgus

Sfatul lui Mazare se inscrie pe linia crearii USL-iste, ceea ce pare absolut logic, devreme ce, pe plan local, orgoliul PNL-ist de a sustine un candidat independent (Radu Cristian) a avut drept consecinta clasarea la mare distanta a numai trei candidati. Deputatul PDL-ist IORGUS ZANFIR a tras numeroase sfori, pentru a disipa voturile, prin indemnul adresat inaintea alegerilor de a se inscrie "CAT MAI MULTI CANDIDATI LA FUNCTIA DE PRIMAR". Ca atare, singura solutie de a scapa Mangalia de fostul ei pradator, ex-primarul Zanfir Iorgus, ar fi tocmai retragerea unuia dintre ceilalti doi candidati, bine plasati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5221 secunde