Mazăre dă din bugetul Constanței 200.000 de lei pentru Vrancea și Buzău

545
4
Mazăre dă din bugetul Constanței 200.000 de lei pentru Vrancea și Buzău - img9573-1329503562.jpg
Membrii Consiliului Local Municipal Constanța s-au întrunit, ieri, în ședință extraordinară pentru a dezbate cele trei proiecte aflate pe ordinea de zi. Unul dintre acestea viza rectificarea bugetului Primăriei Constanței, în con-formitate cu legea 273, care permite constituirea unui fond de rezervă ce poate fi alocat altor unități administrative, în cazul în care acestea au fost "atinse" de calamități naturale. Concret, Primăria Constanța a decis să aloce suma de 200.000 de lei din fondul de rezervă pentru localitățile din județele afectate de căderile masive de zăpadă. Astfel, potrivit proiectului de hotărâre votat în unanimitate de cei 25 de consilierii locali prezenți, cea mai mare parte din acești bani, adică 150.000 de lei, va fi alocată județului Vrancea. Restul de 50.000 de lei va merge către județul Buzău. Proiectul a trecut fără probleme, deși consilierul liberal Victor Manea a avut câteva nelămuriri cu privire la rectificarea bugetară făcută în acest sens. Potrivit informațiilor oferite în cadrul ședinței, banii au fost dați ca urmare a unor solicitări din partea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și a conducerii administrației din Buzău.

Comentează știrea

gogu
18 februarie 2012
fara

deoarece oprisan l-a sunat pe mazare avand lacrimi in ochi consider ca fiind normal acest ajutor catre vrancea.interesant de aflat daca la primariile din judetul nostru era nevoie de ajutor financiar.acum nu stiu daca mazare a vorbit cu oprisan pe chat de i-a vazut lacrimile din ochi

Mormonul de serviciu
18 februarie 2012
A fi,sa ,a nu fi-obiectiv!!!

Mai,Dobiboci S.A.,de la Dobrogea Noua!!!??-Consiliul Local,da banii-nu muschii lu` pastaie.Vedeti sa nu va sparga ochiul "Obiectivitatea" de care dati dovada in comentarii-dobibocilor=adepti Bishnitzar de TroCoceni ,care "esteti"!!

Constantean
18 februarie 2012
Rusine,Mazare!

Rusine,Mazare.Vei vedea raspunsul Constantei la alegerile din vara.

nsd
18 februarie 2012
Primar RADU STEFAN MAZARE

"Mormonule de serviciu" vezi ca te contrazici singur. Sa nu uiti un lucru,cea mai buna minciuna este adevarul netrunchiat.Iti mai aduci aminte ce text a fost afisat pe toate autobuzele noi aduse in Constanta prin anul 2004 ? Iti spun eu: "PROGRAMUL DE REABILITARE A TRANSPORTULUI PUBLIC-Primar RADU STEFAN MAZARE. Mai jos cu litere marunte statea scris:Consiliul Local Constanta.Pai cum vine asta bre omule ? Iti spun eu.Cand vin procurorii, Mazare se ascunde in spatele votacilor din Sfatul Popular,cand vin alegerile votacii din Sfatul Popular se aliniaza in spatele lui Mazare.Jocul asta se numeste leapsa politica si se joaca in trei: Mazare,procuror si Sfatul Popular Orasanesc.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR vrea majorarea salariilor și pensiilor
Pagina a fost generata in 2.5393 secunde