Mazăre bagă consilierii în ședință

421
2
Mazăre bagă consilierii în ședință - sedintaconsiliulocal10-1369294043.jpg
În conformitate cu prevederile articolului 39 alin. 2 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanța în ședință extraordinară, vineri 24 mai 2013, orele 1200, la Complex Hotelier Malibu din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ Stațiunea Mamaia- modificarea HCL nr. 129/2001 privind aprobare PUD – Stațiunea Mamaia și proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 138/2008 – PUZ Amenajare Plajă municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

Comentează știrea

Gavrila
23 mai 2013
Va meritati soarta

Ca de obicei,primarul-mafioto-drogat Mazare,zis clovnul Constantei,isi vede nestingherit de afacerile sale si ale camarilei.In cocluzie,toti constantenii,vor fi foarte suparati pe pensionarii,pe nevoiasii,pe cei cu venituri mici,deoarece, s-au prezentat la vot, ca in armata(adica,la ordin),dand astfel girul unui mafiot,sa-si faca meandrele in Constanta.Cu siguranta ca, niciunui constantean,nu-i place cum arata la ora aceasta municipiul nostru.Plin de gunoaie,plin de caini fara stapan,plin de autoturisme pe trotuare,plin de vanzatori ambulanti,la fiecare colt de strada,plini de evazionisti fiscali,plini de hoti si cersetori,cu gurile de canal colmatate de pamant si de gunoi,etc.Tabloul este dezolant,sinistru,asemenea unui oras in ruina,necondus si necontrolat de edili(primar si consilieri locali)...

LEGUMA
23 mai 2013
FALEZA NORD

AZI 23 MAI in cartierul de LUX Faleza Nord ENEL și-a bătut joc de noi .De dimineață pînă la ora 14 a intrerupt alimentarea cu energie electrică de mai multe ori,de ne=a zăpăcit toate instalațiile.Primarul fătălău îl doare de plajă cind noi nici curent electric nu mai avem. O zi nu avem apă,azi nu am avut curent.Promitem primarului fătălău cind o veni prima dată in cartierul Faleza Nord trei cartoane de ouă in cap și un vibrator de 30 de centimetri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4278 secunde