Elena Udrea:

"Mazăre ar fi putut reface Cazinoul, pentru că are la dispoziție fonduri europene"

1190
2
Guvernul a adoptat, ieri, o hotărâre privind preluarea Cazinoului din Constanța de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

''Ministerul Dezvoltării va reface cazinoul, pentru că am dorit ca acest obiectiv să rămână în proprietatea statului. Primarul Constanței putea să refacă acest monumdent pentru că are la dispoziție fonduri europene în valoare de 93 milioane de euro, din care doar 23 la sută au fost accesate. Sperăm să nu fie cazul să preluăm și alte monumente la Ministerul Dezvoltării pentru a fi refăcute prin Axa 5 a Programului Operațional Regional, dar dacă va fi cazul vom face acest lucru'', a explicat ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, după ședința Executivului de ieri.

Pe 24 august, consilierii locali ai municipiului Constanța au decis transferarea Cazinoului din administrarea municipalității în cea a Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului pentru ca imobilul să fie reabilitat, iar apoi clădirea să fie din nou trecută în domeniul privat al administrației locale.

Comentează știrea

constantean
1 septembrie 2011
cazino

vrem cazinoul refacut, e simbolul oraului nostru. mazare vrea cluburi gagici si chefuri pentru constanta nu face nimic. cum de oare il voteaza lumea, incredibil asta isi bate joc de noi toti!

admirator
1 septembrie 2011
felicitari EU!

Bravo!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde