Masochistul cu mustață și frumoasa adormită

464
3
Masochistul cu mustață și frumoasa adormită - editorial-1474563309.jpg
PSD a luat două șuturi în țurloaie într-o singură săptămână. Lovituri puternice, într-o perioadă preelectorală sensibilă, aplicate însă chiar de propriul lider care a gestionat dezastruos două evenimente relativ simple: discursul în Parlament al premierului Cioloș și votul din Senat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea. Gena teleormăneană l-a trădat însă pe condamnatul penal președinte al PSD, care a dat curs instinctelor primare de șmecheraș de provincie, care știe să facă învârteli și mangle pentru a da bine în gașcă. 


Dacă premierul tehnocrat Cioloș l-a pus pe Dragnea cu mustața pe labe în doi timpi și trei mișcări, răsturnându-i obrăznicia tipică politicianului curvit prin câteva replici foarte bine punctate și concise, la Senat, liderul PSD s-a lăsat pradă instinctelor penale de haită. Au sărit ca lupii în cale justiției, cea care ar trebui să decidă cine e vinovat de moartea polițistului Gigină, protejându-și mai mult instinctual colegul. Acest ordin de a vota împotriva cererii DNA a aruncat PSD într-o nouă vâltoare publică, accentuând chiar acum, în prag de alegeri, trăsăturile anti-democratice și anti-moralitate ale formațiunii. PSD intră astfel în pre-campanie cu deranj mare în bătătură.


De remarcat este că pe acest fundal al răstignirii PSD-ului pe eșafodul public, opoziția liberală doarme cu brio în bocanci, neavând nici cea mai mică tresărire sau contribuție. Blaga și Gorghiu au fost din nou prinși în off-side într-o partidă în care adversarul este la pământ. În loc să marcheze electoral, PNL pierde timp prețios cu propria organizare în teren. Liderii săi nu mai sunt atenți la adversar, ci se spionează unii pe alții și se înghesuie ca oile în atac, uitând însă că nu are cine să le paseze mingea. Ei au propria luptă pentru dominare, pentru viitoarea supremație, astfel încât agenda publică și evenimentele trec pe lângă ei ca adierea toamnei. Cu o asemenea conducere, PNL nu ar putea câștiga alegerile parlamentare nici dacă PSD s-ar retrage din cursă. Tocmai de aceea, se joacă de-a v-ați ascunselea cu Cioloș și tehnocrații săi, sperând că urma scapă turma. 


Comentează știrea

Da.Incredibil PSD e singurul garant al...democratiei.
23 septembrie 2016
Canibalism basist..

GABI OPREA NU ESTE ACTUAL COLEG CU PSD UL!..EL ESTE MAI DEGRABA COLEG CU BLAGA SI BASS CU CARE DE ALTFEL A FUZIONAT.ASADAR CE AU FACUT SENATORII ADEVARATI CARE NU AU PUS BOTUL LA CEREREA DNA ULUI DE AL MAZILI MISELESTE PE GABI OPREA AU APARAT ADEVARUL SI DEMOCRATIA.NU SE POATE DNA UL NU ANCHETEAZA SI ACCIDENTE ....RUTIRERE.GABI OPREA MERITA SA INTRE LA BULAU LA FEL CA BLAGA DAR PE ACUZATII REALE DE CORUPTIE SI NU PE MARSAVII POLITICE RAZBUNARI...ASA DAR PSD -ALDE AU RAMAS ULTIMUL BASTION AL DEMOCRATIEI EI PSD CARE REP UN PARTID DE STANGA SANT MAI LIBERALI DECAT BLAGA SI COMPANIA LUI DE PUSCARIABILI BASISTI CARE AU DISTRUS SI ACAPARAT VECHIUL ISTORICUL PNL.OPREA MERITA LA FEL CA MULTI SENATORI BASISTI SA INTRE LA MITITICA DAR TREBUIE CA PROCURORI DNA SA SI FACA MESERIA NU SA CAUTE DENUNTURI SAU SA ASTEPTE CA OPREA SA CALCE CU MASINA PE CINEVA CA SA L CONDAMNE PT UCIDERE din CULPA.

ath
23 septembrie 2016
Pitbull,Partidul Caine Rau

Am cautat mult articolul asta.Intr-un final l-am descoperit cu greu,ascuns de ochii lumii,undeva in subsolul ziarului.Se vede ca articolul este scris cu multa timiditate si cu frica fata de pesedei.Inainte de a-mi spune parerea tin sa fac si eu cateva plecaciuni in fata PSD-ului,ca sa nu patesc ceva rau.Am observat,domnule Cosmin,ca toata viata politica din Romania este ierarhizata/stratificata.In frunte se afla PSD,cel mai mare partid din Romania,"garantul democratiei".Garantii astia sunt cei mai galagiosi.Se manifesta cu o agresivitate iesita din comun,mai ales in campaniile electorale.Chiar daca nu au declarat,ei se considera mostenitorii partidului care a stapanit candva tara asta.Au aere de sefi absoluti.Totul li se cuvine.Nu misca nimic fara voia lor.Nici cocosul nu canta pe gard,nici gaina nu face oua fara acordul sau parerea lui Dragnea.Ei au castigat deja alegerile din 2016 si dupa cate ati vazut,au ales deja un premier:Masochistul cu Mustata.Pe locul doi gasim partidele satelit,partide vesnic supuse marelui partid mama,garantul democratiei.Astia sunt "adevaratii liberali"(ALDE) apoi UNPR,PRU,UDMR.Pe locul trei in ierarhie se afla PNL,partidul timizilor.Ei nu critica daca nu sunt criticati.Si daca isi dau cu parerea,cer permisiunea de la PSD apoi isi cer scuze.PNL este cuminte,un fel de pisic somnoros,unde-l pui acolo toarce. Ei sunt mereu oaspeti in propria lor tara.Asa cum se obisnuieste in traditia locului,imi cer iertare daca in nemernicia mea am suparat pe cinvea de la PSD.Le promit ascultare.Si dumneavoastra domnule Cosmin trebuie sa va cereti scuze de la PSD.Terminati cu acuzele astea ca suna telefonul pesedeului in redactie.

costica
15 octombrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Avem un proiect ambițios! E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Micuța milionară  și turma liberală
Pagina a fost generata in 1.3691 secunde