Mariana Gâju, realeasă vicepreședinte al Congresului Comunelor și Regiunilor din Europa

Duminică, 26 Ianuarie 2020
323
Mariana Gâju, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România, președinte al filialei județene Constanța a ACoR și primar al comunei Cumpăna, a fost a fost aleasă, pentru a doua oară, vicepreședinte al CCRE/CEMR pentru regiunea Europa de sud-est care include Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Macedonia, România, Serbia și Slovenia. 


Acțiunea a avut loc în cadrul ședinței Comitetului Politic al CEMR (PolicyCommittee) al Congresului Comunelor și Regiunilor din Europa - CCRE/CEMR, organizat la Orleans, Franța, în perioada 23-24 ianuarie 2020. 


Realegerea sa pentru un nou mandat de trei ani a avut loc ca urmare a faptului că membrii Consiliului Director au apreciat activitatea vicepreședintelui Mariana Gâju în cei trei ani de mandat încheiați, implicarea sa în activitățile CCRE/CEMR și eforturile depuse pentru susținerea și promovarea autonomiei locale, a egalității de gen în viața politică și a înfrățirilor dintre autoritățile locale din Europa. 


Reamintim că Mariana Gâju a mai avut, în perioada 2013 - 2016, un mandat de vicepreședinte al CCRE/CEMR, ne-membru al Biroului executiv, iar pentru perioada 2016 - 2019, a fost aleasă vicepreședinte cu drepturi depline în Biroul executiv al CCRE/CEMR, o funcție onorantă și importantă din punctul de vedere al reprezentativității comunelor din România și al Asociației Comunelor din România (ACoR).


La eveniment, alături de vicepreședinte Mariana Gâju, au mai participat  Sergiu Țâră, președintele executiv al ACoR, și Adrian Miroiu-Lamba, directorul general adjunct al ACoR. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2322 secunde