Mariana Gâju a reprezentat Asociația Comunelor din România la Chișinău

145
Mariana Gâju a reprezentat Asociația Comunelor din România la Chișinău - asociatiacomunelordinromanialach-1454247859.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna și prim-vicepreședinte al Asociației Comunelor din România, Mariana Gâju, a participat la Adunarea Generală a Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). Evenimentul a avut loc la Chișinău, în perioada 28 - 31 ianuarie. Manifestarea a fost dedicată aniversării a cinci ani de la fondarea CALM și semnării acordului cu Asociația Comunelor din România. Prima parte a lucrărilor a fost rezervată discursurilor din partea oficialităților și invitaților, iar în a doua parte a fost organizată o conferință ce a avut ca temă "Migrația". 


De asemenea, organizatorii au dorit ca în cadrul acestui eveniment să planifice o ședință comună cu primarii din România și președinții filialelor CALM (Congresul Autorităților Locale din Moldova). Temele de discuție au în vedere cunoașterea reciprocă în vederea organizării de întâlniri și încheierea unor acorduri de înfrățire, având în vedere că începând din primăvara anului 2016 urmează a se activa programul transfrontalier România - Republica Moldova, pentru o perioadă de trei ani. 


În altă ordine de idei, la eveniment, din partea Asociației Comunelor din România au mai participat președintele Emil Drăghici, președintele executiv Sergiu Țâra și primarul comunei Siliștea din județul Constanța, Mihai Soare, precum și alți primari din județele Iași, Vrancea, Bacău, Ialomița și Călărași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0305 secunde