Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"

Luni, 14 Septembrie 2020, 19:43
31858
Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa, le propune constănţenilor un nou proiect important, menit a face Constanţa să „respire”. Vasiliev este ferm convins că oraşul de la malul mării, sufocat de construcţii, poate fi redat constănţenilor, iar una dintre soluţiile pe care le are în vedere este crearea de parcări subterane. Astfel, maşinile vor fi în siguranţă în noile locaţii, iar deasupra lor, pot fi lejer amenajate locuri de joacă, parcuri sau terenuri de sport.

Marian Vasiliev înaintează şi data în care va fi inaugurată prima astfel de parcare: 1 Decembrie 2021. Iar dacă nu va fi gata la acea dată, îşi va înainta demisia, înregistrată deja la notar, începând cu data de 2 decembrie 2021.

„Constanța este un oraș sufocat de mașini. Parcă este o luptă între mașini și oameni pentru fiecare bucățică de pământ. De ce s-a ajuns aici? Din dezinteres. Au fost date zeci de autorizații de construcție pentru blocuri. Blocuri pe fiecare palmă de pământ liberă. Blocuri în parcuri. Blocuri între case... Dar niciodată parcări.

Unde parchează cei care cumpără un apartament nou construit? Cui îi pasă? Contează doar profitul. De ce a dat primăria autorizaţii de construire fără parcări? Nu pot răspunde eu. Ce pot face eu? Să construiesc parcări de cartier. În locul în care acum a fost pus asfalt peste pământ şi trase nişte dungi cu vopsea. Iar spatiile acestea dintre blocuri, ce trebuiau să fie nişte plămâni de verdeață între blocuri, au ajuns un loc asfaltat pe care sunt înghesuite maşini.

Cum propun eu! În locul actualelor «parcări», se vor construi parcări subterane, la care vor fi arondate 4-5-6 blocuri, în funcţie de numărul proprietarilor de maşini. Deasupra parcării, va fi amenajat parc, loc de joacă pentru copii sau terenuri de sport (decizia aparţine locuitorilor din blocurile arondate). Şi de ce nu ar fi asta o promisiune electorală? Adică o minciună? Simplu. Pentru că are dată limită de execuţie. Adică 1 Decembrie 2021.

Astfel, dacă până la data de 1 decembrie 2021 prima parcare subterană de cartier nu este gata, demisionez din funcţia de primar al Municipiului Constanţa în data de 2 decembrie 2021. Demisia mea înregistrată la notar o veţi găsi pe pagina mea de facebook începând cu data de 18 septembrie.

Să auzim numai de bine!”, a declarat Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa.

(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)

Pagina a fost generata in 0.2338 secunde