Marcel Ciolacu: Vom avea un proiect de revizuire a Constituției privind rezultatul referendumului

127
Marcel Ciolacu: Vom avea un proiect de revizuire a Constituției privind rezultatul referendumului - ciolacu-1559563604.jpg
Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a anunțat luni că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituției pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului.


În ședința Biroului permanent, deputatul USR Silviu Dehelean a ridicat problema urgentării întocmirii unui raport la Comisia juridică privind inițiativa cetățenească "Fără penali în funcții publice".

"Săptămâna trecută am decis să trimitem o scrisoare către Comisia juridică pentru adoptarea unui raport pe proiectul referitor la inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției și am vrut să mă asigur că se va face acest lucru", a spus Dehelean.

"Cred că astăzi vom avea un proiect de revizuire a Constituției pe tema referendumului", a afirmat Marcel Ciolacu.

El a precizat, după ședința Bp, că "a fost un referendum și oamenii au hotărât ceva". "Noi o să venim cu un proiect de lege de revizuire a Constituției, un proiect al PSD", a adăugat președintele Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu a prezidat luni, pentru prima dată, ședința Biroului permanent, în calitate de președinte al Camerei Deputaților.

"Sperăm să avem o colaborare cât mai strânsă. Parlamentul României este un for eminamente politic, declarațiile este normal să fie politice, dar asta nu înseamnă că nu putem să găsim împreună și cu Comitetul liderilor un mod eficient de a conlucra. În cursul zilei de duminică mi-am permis să sun toți liderii de grup, de la toate formațiunile politice, și doresc în aceste zile să discutăm aceste probleme", a afirmat Ciolacu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6222 secunde