Marcel Ciolacu: „Situaţia gravă îl obligă pe Iohannis să iasă din tranşeele electorale”

184
Marcel Ciolacu: „Situaţia gravă îl obligă pe Iohannis să iasă din tranşeele electorale” - marcelciolacuataciohannis-1604429101.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că a trebuit ca România să ajungă la aproape 8.000 de cazuri de COVID-19 pe zi şi la peste 120 de morţi în 24 de ore pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să accepte soluţia propusă de social-democraţi, o largă consultare cu toţi specialiştii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează.

„A trebuit ca România să ajungă la aproape 8.000 de cazuri pe zi şi la peste 120 de morţi în 24 de ore pentru ca preşedintele Iohannis să accepte soluţia propusă de luni întregi de PSD: o largă consultare cu toţi specialiştii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează. Sper că preşedintele Iohannis face acest gest nu doar pentru a-şi salva imaginea, după cifrele devastatoare ale pandemiei publicate astăzi. Ci pentru că situaţia gravă în care am ajuns îl obligă pe preşedinte să iasă din tranşeele electorale. Acum, când sănătatea publică a ţării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialişti, nu de tot felul de habarnişti. Altfel, mii de vieţi se vor pierde în continuare şi vor fi trecute în contul ambiţiei liberale pentru obţinerea unei puteri iluzorii”, a scris Ciolacu pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.558 secunde