Marcel Ciolacu: „Scenele în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt inimaginabile”

Miercuri, 24 Februarie 2021
158
PSD va lucra împreună cu sindicaliştii din Poliţie pentru ca legile care vizează sistemul de apărare şi ordine publică să fie respectate de actuala guvernare, a declarat, miercuri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu. Acesta a avut o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din Poliţie la sediul PSD din Șoșeaua Kisselef.

„Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la PSD! S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Zeci de angajaţi din sistemul apărării, asistenţei sociale, culturii şi administraţiei publice au protestat în faţa Palatului Cotroceni și la Guvern. Oamenii au ieşit în stradă nemulţumiţi față de înghețarea salariilor și a sporurilor. N-au lipsit incidentele. La Cotroceni, câțiva protestatari, sindicaliști din Poliție, s-au certat cu jandarmii și au acuzat că aceștia au primit ordin să îi bruscheze, amendeze sau gazeze. La un moment dat, protestatarii au aruncat cu fumigene. Pagina a fost generata in 0.4097 secunde