Marcel Ciolacu: PSD se va opune abrogării legii care suspendă tranzacțiile cu activele statului

253
Marcel Ciolacu: PSD se va opune abrogării legii care suspendă tranzacțiile cu activele statului - 1-1610630458.jpg
PSD se va opune ca legea prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului să fie abrogată, a spus președintele partidului, Marcel Ciolacu. Legea a fost iniţiată de social-democraţi şi votată anul trecut, potrivit Digi24.


„După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – pe nimic - cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei”, a scris Ciolacu pe Facebook.


„Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă”, a continuat el.


„România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene - Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie”, a mai scris Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6993 secunde