Marcel Ciolacu: "Prioritatea liderilor de filiale vizează alegerile locale și parlamentare"

187
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că prioritatea șefilor de filiale din țară o reprezintă, la acest moment, alegerile locale și parlamentare, și nu conducerea partidului, referindu-se la decizia sa de a nu coopta la conducere președinții de organizații județene. 


"Decizia a fost discutată cu colegii mei și au fost de acord. Îmi asum ca în funcțiile de vicepreședinte să nu se regăsească niciun președinte de organizație, deoarece prioritatea președinților de organizații în acest moment sunt alegerile. Alegerile locale, alegerile parlamentare, când se vor desfășura ele. Cred că responsabilitatea noastră este întâi să ne facem treaba acasă, nu conducerea directă a partidului", a spus Marcel Ciolacu, la Digi 24. 
Întrebat ce îl recomandă pentru funcția de președinte al PSD, acesta a declarat că "a făcut destul de multe pentru acest partid". 


"Eu cred că am făcut destul de multe pentru acest partid. În toată activitatea mea de 30 de ani am avut performanțe cu organizația de la Buzău. Mi-am făcut datoria așa cum am fost ales. Era normal să mi-o fac. Momentan, am depășit, împreună cu colegii mei, trei luni și jumătate foarte dificile pentru PSD. 


PSD, în acest moment, și o spun cu mândrie, este funcțional și datorită mie și colegilor mei, și a domnului Paul Stănescu", a subliniat Marcel Ciolacu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3442 secunde