Marcel Ciolacu: „Partenerii de coaliție fac terapie pe ciolan, în loc să guverneze”

189
Marcel Ciolacu: „Partenerii de coaliție fac terapie pe ciolan, în loc să guverneze” - ciolacucoalitie-1618941697.jpg

Articole de la același autor

Marcel Ciolacu, președintele PSD, acuză coaliția de guvernare că face „terapie pe ciolan” în loc să ia măsuri de combatere a pandemiei de coronavirus. Liderul social-democrat vine cu propriul set de propuneri care ar ajuta la controlarea răspândirii virusului.

„4 ore pe zi de terapie pe ciolan! Asta fac partenerii de Coaliție în loc să guverneze! România reală este în colaps. Românii știu și simt asta, dar trebuie ca și Cîțu și toată șleahta sa de iresponsabili să știe ceva: că nu mai pot continua așa. Să lase păruiala gingașă și să iasă azi cu cel puțin 6 măsuri concrete și urgente pentru a stopa prăbușirea totală. Asta așteaptă oamenii de la voi! Soluții, Nu mermeleală. Rezultate, Nu ciolan!”, a scris Marcel Ciolacu marți pe Facebook.

Liderii Coaliției au discutat, luni, pentru aproape patru ore, pentru a găsi o ieșire din criza politică generată de demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Discuțiile nu s-au finalizat cu o decizie, motiv pentru care o nouă ședință a coaliției a avut loc marți după-masă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde