Marcel Ciolacu: Nici mie, nici Gabrielei Firea nu ne este frică să fim contracandidaţii lui Ludovic Orban

211
Marcel Ciolacu: Nici mie, nici Gabrielei Firea nu ne este frică să fim contracandidaţii lui Ludovic Orban - id146340inquamphotosgeorgecalin7-1616686626.jpg

Articole recomandate

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că nici lui şi nici prim-vicepreşedintelui partidului Gabriela Firea nu le-ar fi frică să intre într-o competiţie electorală pentru funcţia de preşedinte al României împotriva liderului liberal Ludovic Orban.


"Aşteptăm congresele PNL şi USR-PLUS. Îi urez succes domnului Orban. Întâi să fie reales. Pe urmă mai vedem. (...) Sincer acum, chiar de Ludovic Orban cred că nici mie, nici doamnei Gabriela Firea nu ne este frică să fim contracandidaţii dânsului", a afirmat Ciolacu.


Pe de altă parte, preşedinte social-democrat a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că statutul PSD va fi modificat, astfel încât "va fi ruptă această paradigmă prin care preşedintele de partid era automat şi candidat pentru funcţia de preşedinte al României". Marcel Ciolacu susţine că măsura va fi luată "pentru a face o reformă în interiorul PSD".


De asemenea, senatorul Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD şi fost primar general al Bucureştiului, a declarat în conferinţa de presă la Botoşani, că îşi doreşte să candideze în 2024 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei şi că nu are intenţia de a candida la următoarele alegeri prezidenţiale.


Marcel Ciolacu a avut, joi, o întrevedere cu conducerea organizaţiei judeţene şi cu primarii social-democraţi din Botoşani. El a fost însoţit de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, şi de prim-vicepreşedintele Gabriela Firea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4189 secunde