Marcel Ciolacu, nemulțumit de rectificarea bugetară a Cabinetului Orban

122
Marcel Ciolacu, nemulțumit de rectificarea bugetară a Cabinetului Orban - ciolacuffacebook-1605812535.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că noua rectificare bugetară propusă de Cabinetul Orban probează că banii ţării sunt, în prezent, pe mâna Clanului Cămătarilor liberali, deoarece sunt prevăzute tăieri masive de la investiţii şi fonduri europene, însă se găseşte un miliard de euro pentru primăriile PNL şi pentru puşculiţa electorală a premierului - Fondul de rezervă al Guvernului.

„Noua rectificare bugetară a Guvernului Orban probează că banii ţării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali! Se confirmă ceea ce am spus în decembrie anul trecut, când PNL şi-a angajat răspunderea pe bugetul pentru 2020: fondurile ajung doar pentru 9 luni! Spitalele au rămas fără bani, şcolile au rămas fără bani, autorităţile locale au rămas fără bani! Rectificarea presupune tăieri masive de la investiţii şi fonduri europene. Peste 4 miliarde de lei. Ca prin minune, se găseşte însă un miliard de euro pentru primăriile PNL şi pentru puşculiţa electorală a lui Orban - Fondul de rezervă al Guvernului”, a scris Ciolacu, ieri, pe Facebook.

El a adăugat că deficitul bugetar va ajunge la 100 de miliarde lei la finele anului, un dezastruos record istoric, deşi România a avut cel mai mic pachet de stimulare a economiei din UE, de numai 2,5% din PIB. Potrivit lui Ciolacu, în 2020, PNL a urcat povara datoriei pe spinarea fiecărui român cu 1.300 euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0261 secunde