Marcel Ciolacu: Liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD

219
Marcel Ciolacu: Liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD - 1-1593701636.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că guvernarea PNL produce 600.000 de șomeri, iar în câteva luni "liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD", conform Agerpres.


"Guvernarea PNL produce 600.000 de șomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD. Statistica oficială ne anunță că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie - 17 iunie). Iată factura incompetenței echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia. Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în 3 ani de guvernare PSD, când șomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel țara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coșmar economico-social am mai avut un asemenea șomaj de 5,2%", a scris Ciolacu pe Facebook.


El a adăugat că guvernarea PNL nu reușește nici măcar să mențină numărul actual al angajaților din economie, în schimb, liberalii "au putut să-și angajeze aproape 15.000 de pile la stat".


"De fapt, singura strategie anti-șomaj care funcționează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL. Când oamenii rămân pe drumuri îți trebuie mult cinism și tupeu să vorbești despre investiții faraonice în două cincinale. Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept 'planul Marshall al PNL pentru România'. Singurul răspuns care se potrivește la asta este unul apăsat: Marș cu hoția", a mai afirmat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5351 secunde