Marcel Ciolacu încearcă să anticipeze cine va câştiga alegerile parlamentare

146
Marcel Ciolacu încearcă să anticipeze cine va câştiga alegerile parlamentare - ciolacuparlamentare-1604516015.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că social-democraţii vor fi pe primul loc la alegerile parlamentare şi vor negocia cu celelalte partide, cu excepţia PNL, pentru a obţine o majoritate în Legislativ, dacă va fi cazul.

Întrebat, la DC News, cum vede rezultatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, Ciolacu a răspuns:

„Sunt optimist şi cred că PSD o să fie primul partid după vot. PNL va fi al doilea partid, aşa consider eu, apoi USR, la mare distanţă, chiar dacă acum se vehiculează anumite lucruri. Noi am luat hotărârea de a nu mai face sondaje de opinie o perioadă, mergem pe sistemul cu focus grupuri şi să vedem ce îi interesează mai mult pe români, nu neapărat scorurile electorale ale partidelor”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a afirmat că, dacă PSD va ieşi pe primul loc la alegerile din 6 decembrie, dar nu va avea majoritate parlamentară, va negocia cu celelalte partide, cu excepţia PNL, pentru obţinerea acesteia cu scopul de a intra la guvernare.

„Vom negocia crearea unei majorităţi. De ce am făcut un program de guvernare? Avem soluţiile necesare de a intra la guvernare. Vom vedea cum va arăta viitorul Parlament, ce partide vor avea reprezentanţi şi vom intra în negocieri şi în discuţii, mai puţin cu PNL”, a explicat preşedintele PSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde