Marcel Ciolacu: În acest moment sunt suficiente voturi ca moțiunea să treacă

123
Marcel Ciolacu: În acest moment sunt suficiente voturi ca moțiunea să treacă - 1-1598532785.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat după ședința conducerii partidului, că parlamentarii PSD sunt sunați de secretarul general al Guvernului, Costel Barbu, care îi învită la Guvern "să bea cafele". Ciolacu susține că, în acest moment, PSD are suficiente voturi ca moțiunea să treacă. Dacă moțiunea nu va trece luni, PSD i-a în calcul să depună o nouă moțiune în septembrie, potrivit Digi24.ro.


"Am întețeles de la colegii parlamentari că deja sunt sunați de celebrul domnul Barbu de la secretariatul general al Guvernului, acel infractor care îi invită la Guvern pe parlamentari să bea cafele. Îl anunț că nu va reuși să fure pe ultima suta de metri parlamentari social democrați", a declarat Ciolacu.


Președintele PSD susține că și fără parlamentarii UDMR, opoziția are suficiente voturi să treacă moțiunea de cenzură.


"În acest moment sunt suficiente voturi ca moțiunea să treacă. Și fără UDMR avem suficiente voturi ca moțiunea să treacă. (...) Parlamentarii ALDE, Pro România și PPUSL au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură", spune Marcel Ciolacu.


Acesta a precizat însă că dacă moțiunea nu trece luni, PSD ar putea să mai depună o nouă moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară care începe la 1 septembrie.


"Este posibil să mai depunem o altă moțiune de cenzură dacă aceasta nu trece, pentru că în septembrie este o altă sesiune parlamentară", a mai declarat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7064 secunde