Marcel Ciolacu: Guvernanții vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult!

188
Marcel Ciolacu: Guvernanții vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! - 1-1592918127.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că guvernanții vor prelungirea stării de alertă "la nesfârșit" ''ca să fure și mai mult'', conform Agerpres.


"Am fost singurii care am spus că prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! Și le-am spus stop! Ajunge! 760.000 euro este șpaga pretinsă, potrivit organelor de cercetare penală, de cel aflat la conducerea Unifarm. Pentru măștile care nici astăzi nu au ajuns la persoanele vulnerabile. Pentru combinezoanele pe care medicii nu le-au avut în lupta cu virusul. Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații! De ce nu au bani pentru firmele și producătorii români! De ce nu se văd nicăieri milioanele împrumutate de ministrul Finanțelor", a scris Ciolacu pe Facebook.


Eugen Adrian Ionel, director general al Companiei Naționale Unifarm, a fost pus sub control judiciar de procurorii Direcției Naționale Anticorupție într-un dosar în care este acuzat, printre altele, de luare de mită în legătură cu atribuirea unui contract de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus.


Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 23 iunie, în cazul lui Eugen Adrian Ionel, director general al Companiei Naționale Unifarm SA, pentru luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1378 secunde