Marcel Ciolacu: Exclus să ne gândim la alegeri

204
Marcel Ciolacu: Exclus să ne gândim la alegeri - nzi0ogq0y2m2nmq5yzg0ndkyyjqzzdqz-1602707195.jpg
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, a susţinut, miercuri seara, că şeful statului şi "Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control", iar "la 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri", potrivit Digi24.


"Din punctul meu de vedere, preşedintele şi Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control. La 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri", a afirmat Ciolacu, într-o intervenţie telefonică la România TV.


El a spus că săptămâna viitoare ar urma să înceapă discutarea în Parlament a proiectului privind amânarea alegerilor legislative.


"Luni deja legea în ceea ce priveşte data alegerilor poate fi promovată în Parlament. (...) După 4.000 de infectări mi se pare normal să stăm un pic de vorbă, în primul rând, cu Guvernul, cel care organizează alegerile, să ne prezinte un plan. (...) Proiectul de act normativ este deja depus de un coleg neafiliat şi o să îl luăm în discuţii în comisii. Prima Cameră sesizată este Senatul, dar concomitent eu aş invita, în primul şi primul rând, Guvernul să ne explice", a declarat liderul PSD.


Un număr de 4.016 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma efectuării a 31.318 teste la nivel naţional, a informat miercuri Grupul de Comunicare Strategică. Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6325 secunde