Marcel Ciolacu: "Candidații PSD sunt pregătiți să pună stop jafului penelist"

276
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop "jafului penelist" pe 27 septembrie, la alegerile locale, și să îi dea o lecție - "pe care s-o țină minte" - lui Ludovic Orban, a declarat, ieri, președintele social-democraților, Marcel Ciolacu.

"PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri! Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă așteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condițiilor speciale în care se desfășoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populația să vină în siguranță la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forța PSD", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul PNL "a dat-o deja în bară" cu deschiderea școlilor, iar toate datele arată că "va fi un mare fiasco".

"Incompetenții din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile și să ia măsuri clare atât pentru desfășurarea activităților școlare, cât și pentru organizarea corectă și în siguranță a alegerilor", a menționat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6165 secunde