Marcel Ciolacu, atac la premierul României

185
Marcel Ciolacu, atac la premierul României - ciolacudesprecitu-1613067319.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că premierul Florin Cîţu se duce de pomană la Bruxelles, pentru că nu are un plan pentru accesarea banilor europeni şi nici buget.

„Cîţu se duce de pomană la Bruxelles. Nu are un plan pentru accesarea banilor europeni, nu are buget. Nu are nimic. Este o prăpastie uriaşă între aşteptările liderilor europeni şi oferta jalnică a actualei guvernări. Maculatura lor a fost deja respinsă de două ori. De aceea, cer actualului Guvern şi coaliţiei majoritare să vină în faţa Parlamentului! Să dezbatem serios Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Să găsim cele mai bune soluţii! Împreună! Lideri politici, mediu de afaceri, sindicate, societate civilă! Pentru că este un plan pentru toţi românii! România are nevoie de reforme clare şi o viziune coerentă de dezvoltare, în care să fie cuprinse toate regiunile ţării, cu proceduri clare, transparente de alocare a fondurilor europene”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Într-un mesaj video postat tot pe Facebook, liderul PSD a menţionat că în ultimele zile a avut mai multe întâlniri cu importanţi lideri europeni, iar comisarii europeni cu care a discutat au precizat clar care sunt aşteptările de la România în privinţa Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2935 secunde