Raluca Turcan:

"Majoritatea PSD-ALDE urmărește amputarea atribuțiilor președintelui"

170
1
Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, ieri, în plenul Camerei Deputaților, că majoritatea PSD-ALDE urmărește "amputarea" atribuțiilor președintelui României prin respingerea cererii de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului.

"Urmăriți, de fapt, cu această lege, amputarea atribuțiilor președintelui României. Aceasta este destinația și ținta dumneavoastră finală, dar greșiți profund. Dumneavoastră afectați organizarea unui referendum consultativ și constituțional pentru toți anii de acum înainte până când se va mai modifica legea referendumului", a spus Turcan, în plen.

Ea a precizat că liberalii au votat împotriva acestei legi.

"Susținem referendumul pentru întărirea familiei, la fel cum susținem și integritatea în funcția publică", a mai spus Turcan, citată de Agerpres.

Liderul deputaților PNL a acuzat majoritatea parlamentară că se folosește de milioane de oameni care au semnat de bună-credință pentru organizarea referendumului privind redefinirea familiei în Constituție.               

Comentează știrea

Constantin
5 aprilie 2018
...

Esti penibila ... te plangi ca o .... nu ar fi mai bine sa faceti un program ceva?nu de alta da vin alegerile si iar ne certi ca nu venim la vot sa va votam ca meritati..nu v.ar fi rusine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5732 secunde