Majorarea tarifului social pentru pensionari, în atenția aleșilor locali

321
3
Majorarea tarifului social pentru pensionari,  în atenția aleșilor locali - consiliullocal3-1440944820.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 12, Consiliul Local al municipiului Constanța se va reuni într-o ședință ordinară. În atenția aleșilor locali, se vor afla, în principal, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al RADET Constanța, rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2015 și aprobarea execuției bugetului municipal pe trimestrul II pe anul în curs.

De asemenea, pe ordinea de zi va fi și modificarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 139/2015 privind majorarea tarifului social pentru pensionari și persoane peste 60 de ani care nu realizează venituri.

Alocarea unei sume din bugetul local pentru finanțarea activității sportive a Clubului Sportiv "Hand-bal Club Dobrogea Sud Constanța" în anul competițional 2015-2016 este un alt proiect care va fi dezbătut astăzi.

Alte proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței vor fi modificarea statului de funcții și a organigramei aparatului de specialitate al Primarului municipiului Constanța, precum și proiectul de hotărâre privind înființarea Serviciului Public de Asistență Socială în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța. Aprobarea regulamentului Serviciului de salubrizare a municipiului Constanța va fi supus, azi, votului consilierilor locali.

Aprobarea scutirii de la plata chiriei pentru suprafețele locative cu destinație deținute de RAEDPP Constanța pentru persoanele încadrate în grad de handicap, modificarea HCL nr. 256/2014 privind statul de funcții și organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, ocuparea temporară a funcției publice de conducere de director executiv al Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului munici-piului Constanța sunt alte proiecte de pe ordinea de zi. 

Comentează știrea

petrica
31 august 2015
sa ia de la!

sa se ia de la cartierul rusinii,cartierul de infractori ,toata ziua stau cu curu pa scaun (oare nu ii doare?)si noaptea fac sedibte cu bere. blestemat sa fii cacau ,sa ajungi langa pastaie

l
31 august 2015
l

Cum cazinoul a fost emblema orasului vreme de 100 de ani,acum avem emblema un cartier de tigani.Asta reprezinta acum orasul Constanta.Pai altceva ce?

Ioan
31 august 2015
terminati cu mocangeala !

Si pensionarii, si henri coanda sa plateasca acelasi tarif ca toata lumea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2972 secunde