Mai mulți foști miniștri, printre care și Puiu Hașotti, denunțați la Parchet

320
3
Mai mulți foști miniștri, printre care  și Puiu Hașotti, denunțați la Parchet - maimultifostiministriipuiuhasoti-1423238782.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul RomâniaFilm a depus un denunț pentru abuz în serviciu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) împotriva foștilor miniștri ai Culturii Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Hașotti, Daniel Barbu și Gigel Știrbu.

În decembrie 2014, Sindicatul RomâniaFilm a formulat un denunț privind infracțiunea de abuz în serviciu împotriva persoanelor care au deținut funcția de ministru al Culturii Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Hașotti, Daniel Constantin Barbu, Gigel Sorinel Știrbu, precum și împotriva oricărei persoane care se face vinovată de consecințele expuse în denunț.

"Plângerea o formulăm pentru infracțiunea de abuz în serviciu prevăzută și pedepsită de articolul 297 din Codul de procedură penală, având în vedere vătămarea produsă Regiei Autonome a Distribuției Exploatării Filmelor «RomâniaFilm», cu sediul în București, reprezentată legal prin director general dl. Marius Cristian Iurașcu, instituție aflată în subordinea Ministerului Culturii. Implicit, vătămarea adusă Regiei Autonome a Distribuției și Exploatării Filmelor «RomâniaFilm» afectează drepturile și interesele salariaților acesteia, membri ai sindicatului nostru", se spune în denunțul obținut de agenția de presă Mediafax.

Astfel, Sindicatul RomâniaFilm afirmă în denunțul înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție că regia are datorii, salariații nu și-au primit salariile, iar la acest moment, utilitățile nu pot fi plătite din lipsă de fonduri.

Fostul ministru al Culturii, senatorul constănțean Puiu Hașotti, nu a putut fi contactat pentru a i se lua un punct de vedere cu privire la această situație. 

Comentează știrea

Bajdichi
6 februarie 2015
Puiu Hasotti

Nu va suparati cred ca nu exista un Parlamentar in Rominia mai onest si cu un caracter deosebit,cred ca cineva doreste s-ai murdareasca imaginea,va rog frumos asa ceva nu e de crezut.

Prea cuviosii Canalie si Pramatie Intai statatori la stabilimentul MINAC
7 februarie 2015
Sfantul Inocentiu tata puiu

Nu ne suparam nene Bajdichi, ca doar mache la mache nu-si scoate ochii. Da e atat de onest tata puiu ca si-a bagat coada in mai toate afacerile care se fac la de catre gasca IP3 cu Depromul lui coja. A se vedea si ultima golaniada de la examenul de director de la MINAC. Nu el i-a aparat si le da girul in tot ce a insemnat afacerea Autostrada sau asa -zisele restaurari de la Histria? Dar poate asa le vine si lui si altora randul la stat la pantaimos.

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Radu Mazăre, acuzat de abuz în serviciu
Pagina a fost generata in 1.3442 secunde