Mai multe proiecte importante demarate la Hârşova. Ce contracte a semnat primarul Viorel Ionescu

604
Mai multe proiecte importante demarate la Hârşova. Ce contracte a semnat primarul Viorel Ionescu - fondharsovainvestitii-1631641355.jpg
Proiectele importante continuă să fie implementate în oraşul Hârşova, acolo unde infrastructura se dezvoltă destul de rapid. Săptămâna trecută primarul Viorel Ionescu a semnat mai multe contracte pentru a demara câteva proiecte pe care acesta le avea în plan încă de la începutul actualului mandat.

În Hârşova se vor asfalta câteva străzi şi se vor construi două blocuri de locuinţe sociale pentru a suplimenta numărul de spaţii de locuit.

„Iată că lucrurile merg mai departe și primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat contractul proiectului tehnic pentru modernizarea străzilor Ardealului, Libertății, Vântului (parțial) și Celea Mare.

Contractul pentru realizarea a două blocuri de locuințe sociale, care să suplimenteze numărul de spații de locuit cu încă 64 de locuințe (60 apartamente cu două camere și 4 cu o cameră) a fost semnat, de asemenea, în data de 12.07.2021. În perioada imediat următoare, Primăria Orașului Hârșova va demara toate procedurile necesare pentru finalizarea C.U, avizarea/autorizarea de construcții și amenajări, precum și pentru finalizarea procesului de licitație. Estimăm că aceste demersuri vor fi încheiate cel târziu în primele luni ale anului 2022, urmând ca lucrările să înceapă din primăvară”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Primăriei oraşului Hârşova.

Contractul pentru realizarea acestor proiecte importante a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

„Proiectul cu titlul O viață sănătoasă într-un oraș sănătos – Construire blocuri de locuințe sociale și modernizarea străzilor Ardealului, Libertății, Vântului (Parțial) și Celea Mare este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 6032/25.09.2020. Contractul a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar”, au mai spus reprezentanţii primăriei Hârşova.
În altă ordine de idei, primarul Viorel Ionescu a fost alături de micuţii elevi în prima lor zi de şcoală şi s-a alăturat bucuriei acestora de a reveni în bănci. Totodată, Primăria Hârşova a împărţit elevilor pachete cu rechizite care le vor fi de folos acestora pe întreg parcursul anului şcolar.

„Pentru că ne-am dorit să fim alături de micuții învățăcei în prima lor zi de școală, Viorel Ionescu s-a alăturat bucuriei lor de a descoperi universul cunoașterii, distribuind unităților școlare din oraș pachete cu rechizite.

Pachetele cu rechizite vor fi distribuite în cursul zilelor următoare către toți elevii din clasa pregătitoare și din clasa I. Orașul Hârșova acordă o importanță deosebită educației, dorind să contribuie în permanență la îmbunătățirea calității actului didactic prin oferirea de rechizite și suplimente elevilor, prin susținerea părinților, prin colaborarea cu instituțiile de învățământ ale orașului și prin investiții în infrastructura școlară. Le urăm tuturor elevilor și profesorilor numeroase realizări și mult succes în noul an școlar!”, au transmis autorităţile locale din Hârşova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6114 secunde