"Mă consider o persoană foarte cinstită, condamnată pe marginea unui dosar politic. Nu am furat nimic"

Luni, 06 Februarie 2017, 13:47
140
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi că se consideră "o persoană foarte cinstită, condamnată pe marginea unui dosar politic".

"Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care, la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu știe pentru ce a fost condamnat, pe de o parte, pe de altă parte, o hotărâre incompletă la care lipsește expunerea și motivarea. Codul de procedură penală spune, practic, că acea hotărâre nu există", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că nu a furat nimic. "Și ca să închei: eu nu am furat nimic. Eu am fost trimis în judecată, aduceți-vă aminte, același scandal și aceiași presiune și manipulare îngrozitoare din 2012, când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Și acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condițiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva. În primă instanță. În a doua instanță, nu am reușit să aflu de ce", a adăugat Liviu Dragnea.Pagina a fost generata in 0.2975 secunde