Ludovic Orban: Viorica Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României

273
Ludovic Orban: Viorica Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României - ludovicorbanpnl8-1532360044.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că Viorica Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României și spune că liderii social-democrați se poartă de parcă ar fi în campanie electorală, promițând creșteri de pensii.

"Am asistat cu stupoare la așa-zisul bilanț la șase luni, prezentat de premierul Dăncilă. Pot să spun doar atât: doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României, iar actualul guvern este cel mai prost guvern din istoria României. Doamna Dăncilă nu înțelege nimic, nu este altceva decât un executant al comenzilor. Doamna Dăncilă nu se pricepe la nimic, de fapt se pricepe să facă gafă după gafă, iar actualul guvern practic este un dezastru pentru România", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

În opinia sa, printre "contraperformanțele" Guvernului se numără: cea mai mare inflație din UE, lipsa creșterii economice în raport cu trimestrul patru al anului 2017, cea mai mică rată a absorbției fondurilor europene, cele mai mici investiții, cel mai mare deficit bugetar înregistrat după criză, neaplicarea formulei de creștere a pensiilor de la 1 ianuarie, diminuarea puterii de cumpărare în primele șase luni ale anului.

"Eu, în locul doamnei Dăncilă, mi-aș fi prezentat demisia, că oricum mandatul de șase luni al guvernelor PSD - ALDE, sub conducerea lui Dragnea și Tăriceanu, a expirat. Sigur că nu este lăsată doamna Dăncilă să facă ce vrea și este ținută cu forța la Palatul Victoria, în condițiile în care se vede clar că nu are nicio legătură cu poziția de premier", a susținut președintele PNL.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, ieri, bilanțul Executivului la șase luni de la guvernare, printre altele, spunând că veniturile la buget în semestrul I al anului 2018 au fost de 132 miliarde lei, mai mari cu 12% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2017, când veniturile au fost de 117,2 miliarde lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3619 secunde