Ludovic Orban: „Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu”

208
Ludovic Orban: „Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu” - orbanrefuz-1625171077.jpg
Ludovic Orban a declarat că nu vrea să mai comenteze declarațiile premierului Florin Cîțu, în condițiile în care acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că liderul PNL nu a avut nicio reacție atunci când Diana Șoșoacă i-a cerut două minute „ca să îl scape” de Florin Cîțu.

„Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu. Știți ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestor, știți ce a pățit un chestor, da? Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de, nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente ce contravin bunului simț și civilizației”, a spus Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu s-a arătat dezamăgit de faptul că președintele ședinței, Ludovic Orban, nu a avut nicio reacție când un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6802 secunde