Ludovic Orban o somează pe Alina Gorghiu să prezinte public obiectivul politic al PNL

269
Ludovic Orban o somează  pe Alina Gorghiu să prezinte public obiectivul politic al PNL - orbansigorghiu-1477233793.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PNL Ludovic Orban îi cere liderului partidului, Alina Gor-ghiu, să anunțe public obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare.

"Ce trebuie să facă într-o democrație președintele unui partid care pierde alegerile se cam știe. Aștept altceva de la liderul (acum unic) al PNL. Aștept să decidă și să anunțe public care este obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare. Acest obiectiv nu poate să fie decât câștigarea alegerilor. Nu formarea unei majorități în jurul unui premier care este mai mult sau mai puțin al tău. Degeaba devii parte dintr-o majoritate, dacă ai 20, 25 sau 30%. Pentru a putea guverna conform programului tău de guvernare, trebuie să câștigi alegerile și să formezi majoritatea în jurul tău. Important acum este ce faci ca să câștigi aceste alegeri. Cum îi convingi pe români, atât cei care te-au votat la locale, cât mai ales pe cei care nu au venit la vot la locale (care sunt cei mai mulți) să voteze PNL", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Alina Gorghiu a anunțat, vineri, la Timișoara, că își va da demisia din fruntea partidului dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde