Ludovic Orban: „O echipă de lucru a coaliţiei va decide în legătură cu pensiile speciale”

Luni, 01 Martie 2021, 21:09
170
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că parlamentarii liberali Ioan Cupşa, Iuliana Scântei, Dan Vîlceanu şi Mara Calista vor face parte din echipa de lucru care va decide forma care ar urma să fie adoptată în privinţa eliminării pensiilor speciale.

„Noi am luat o decizie la nivelul coaliţiei în sprijinul ministrului Muncii, care lucrează cu alte ministere la îmbunătăţirea legislaţiei în domeniu, să formăm o echipă de reprezentanţi. Chiar astăzi am hotărât. Din partea noastră, din echipa de lucru vor face parte pe partea juridică: domnul deputat Ioan Cupşa - preşedintele Comisiei juridice a partidului şi doamna senator Iulia Scântei - preşedintele Comisiei juridice a Senatului, iar pe parte de muncă şi protecţie socială: domnul deputat Dan Vîlceanu şi doamna deputat Mara Calista. Trebuie făcută o analiză. Această comisie va decide dacă facem o lege pentru fiecare domeniu sau facem o lege care să cuprindă toate reglementările privitoare la pensiile speciale. Personal, cred că specialiştii trebuie să decidă care este forma pe care trebuie să o adoptăm”, a declarat Orban la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a arătat că, în măsura în care vor fi proiecte de lege privind pensiile speciale care vor sta în picioare, acestea vor fi supuse imediat dezbaterii Parlamentului. Pagina a fost generata in 0.2615 secunde