Ludovic Orban: "Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele"

404
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat președintele PNL și premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal, care a avut loc, sâmbătă, la Sala Polivalentă din București. 


"Vă garantez câteva lucruri simple. Vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când erați la București ca să primiți avize, semnături, aprobări sau toate categoriile de documente inventate de birocrația de la București pentru a bloca proiectele locale a trecut. De acum înainte, fiecare primar liberal va avea ușa deschisă în fiecare instituție din România, și nu numai primarii liberali, orice administrator care vrea să construiască ceva bun pentru semenii lui. 


Partidul Național Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susține PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunitățile locale și Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunitățile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuție fără resursele necesare pentru realizarea în condiții de eficiență și calitate a acestor atribuții și servicii", a spus Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7133 secunde