Ludovic Orban: Guvernul PSD a transformat România în "oaia neagră" a Uniunii Europene

248
Ludovic Orban: Guvernul PSD a transformat România în

Articole recomandate

Guvernul PSD a transformat România în "oaia neagră" a Uniunii Europene, a afirmat, ieri, președintele PNL, Ludovic Orban.


"Sfidarea sistematică a instituțiilor UE nu face decât să ne plaseze într-o zonă marginală care riscă să afecteze interesele fundamentale ale României, atât la nivelul Uniunii Europene, cât și pe plan internațional. Deci, să plece acasă. Astăzi Comisia Europeană a adoptat două documente extrem de importante care privesc țările din Uniunea Europeană și implicit care privesc România. Prin aceste documente care au fost adoptate de Comisia Europeană - recomandările care sunt făcute României în cadrul Semestrului European și, de asemenea, Raportul anual de convergență. Se vede un lucru foarte clar și anume că Guvernul PSD a transformat România în oaia neagră a Uniunii Europene și că sunt declarați guvernanții PSD repetenți de către Comisia Europeană, atât în ceea ce privește Pactul de stabilitate și creștere, cât și în ceea ce privește raportul de convergență", a declarat Orban, la Parlament, citat de Agerpres.


Potrivit liderului PNL, recomandările făcute României arată că Guvernele PSD nu au făcut nimic pentru a corecta deficitul structural.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.542 secunde