Ludovic Orban: Din PNL trebuie să dispară delictul de opinie

125
1
Ludovic Orban: Din PNL trebuie să dispară delictul de opinie - ludovicorban21280x822-1496413383.jpg

Articole recomandate

Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, a declarat la Craiova că, în opinia sa, din Partidul Național Liberal trebuie să dispară ceea ce se numește delict de opinie.


Orban a spus că el și mai ales cei care l-au susținut au avut de suferit de-a lungul timpului pentru acest lucru, iar dacă va fi ales președintele PNL în niciun caz nu va lua vreo măsură împotriva celor care au avut altă opțiune decât susținerea sa.


"După părerea mea, în PNL trebuie să dispară ceea ce există ca delict de opinie. Fiecare om are dreptul să se poziționeze așa cum crede, să își exprime opinia, să voteze cu orice candidat. Nu este o vină pentru nimeni că susține un anumit candidat, e dreptul fiecărui membru să aibă preferința lui. Și, dacă voi câștiga, eu care am avut de suferit de-a lungul timpului și mai ales cei care m-au susținut au avut de suferit pentru acest lucru, în niciun caz nu voi provoca niciun fel de represalii sau măsuri împotriva celor care au avut altă opțiune decât susținerea mea", a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă la Craiova.


El a susținut că, în această campanie internă, va lua legătura cu fiecare delegat în parte și nu se va mulțumi să vorbească doar cu lideri de filiale județene sau cu unul — doi parlamentari.






Comentează știrea

TOTEU
2 iunie 2017
PNL

Trebuie sa dispara coruptii,condamnatii,cei banuiti macar de vreo fapta antisociala,dur si fara ezitari,astfel veti deveni un partid care va fi bagat in seama.!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4552 secunde