Ludovic Orban: „Cred că un premier trebuie să se informeze periodic asupra preţurilor”

197
Ludovic Orban: „Cred că un premier trebuie să se informeze periodic asupra preţurilor” - orbandinnou-1629823379.jpg
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că un premier trebuie să se informeze periodic asupra preţurilor unor produse de bază, care afectează puterea de cumpărare.

Întrebat în cadrul unei emisiuni la B1 TV dacă ştie care e preţul unei pâini, Ludovic Orban a precizat că el consumă pâine feliată, care costă circa şase lei, dar că există o tendinţă de creştere a preţului pâinii.

„Cred că un premier, şi aici sunt convins că domnul Cîţu chiar a înţeles, trebuie să se informeze periodic, chiar săptămânal, asupra preţului, nu numai la pâine, ci şi asupra unor preţuri - preţul la motorină sau la benzină, preţul kilowatt-ului la energie electrică, pentru că ele se regăsesc, cum să spun, în ceea ce afectează viaţa de zi a oamenilor, puterea de cumpărare a oamenilor. Trebuie să le urmărească cu mare atenţie, pentru că creşterea puterii de cumpărare, creşterea calităţii vieţii, creşterea serviciilor trebuie să fie preocuparea permanentă a unei guvernări”, a afirmat liderul PNL.

Răspunsul preşedintelui PNL vine în contextul în care, întrebat recent dacă ştie cât costă o franzelă, premierul Florin Cîţu a răspuns că el nu mănâncă pâine. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5396 secunde