Ludovic Orban: „Când un ministru atacă premierul, pleacă acasă”

242
Ludovic Orban: „Când un ministru atacă premierul, pleacă acasă” - orban-1618852673.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că este treaba opoziției să atace Guvernul, nu a partenerilor de coaliție și cu atât mai puțin a miniștrilor. În momentul în care un ministru atacă premierul, înseamnă că nu mai vrea să facă parte din Guvern, a spus Orban după ședința Biroului Executiv Național al PNL. Un mesaj similar a transmis și premierul Florin Cîțu la această ședință, potrivit unor surse participante la discuții.

„Când un ministru mai atacă prim-ministrul, pleacă imediat acasă.

PNL e un partid serios, responsabil care şi-a asumat răspunderea guvernării. Evident, premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru către toţi partenerii de coaliţie e să lăsăm deoparte ceea ce ne separă şi să asigurăm o bună guvernare a României”, a spus Ludovic Orban.

„Nu există ca un ministru să atace premierul sau un coleg de coaliție. În momentul în care un ministru atacă premierul, înseamnă că nu mai vrea să facă parte din Guvern, lucrurile sunt simple”, a adăugat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde