Ludovic Orban: ALDE și PSD se ceartă pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de acolo

161
Ludovic Orban: ALDE și PSD se ceartă pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de acolo - orban-1538748334.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a apreciat vineri, la Arad, că este posibilă apariția unor tensiuni între PSD și ALDE în condițiile în care ALDE ar putea pierde controlul politic asupra companiilor din domeniul energiei sau pentru că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi negociat singur forma legii privind taxarea exploatărilor offshore.


Întrebat dacă în momentul de față există tensiuni între ALDE și PSD, președintele PNL a răspuns că "sunt chestiuni de împărțirea ciolanului".


"Se ceartă pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de la ciolan. Probabil Tăriceanu e supărat acum că Dragnea a negociat singur forma legii privind taxarea exploatărilor offshore. Nu există altă motivație. De asemenea, Tăriceanu e supărat pentru că prin intermediul Fondului Suveran de Investiții companiile din domeniul energiei, care sunt subordonate acum ALDE și sunt politizate într-un mod excesiv, își vor schimba controlul politic și vor trece în subordinea unui ministru PSD, respectiv ministrul Finanțelor", a răspuns președintele PNL.


Ludovic Orban a mai adus în atenție modul în care jandarmii au intervenit la mitingul diasporei, criticând și modul în care este gestionată economia națională.


"Să nu vă imaginați că e supărat Tăriceanu pe Guvern sau pe Dragnea că au reprimat violent o manifestație pașnică și că au gazat, au bătut, au fugărit cetățeni pașnici care-și exprimau poziția. Să nu vă imaginați că e supărat Tăriceanu pe Dragnea pentru agresiunea sistematică împotriva independenței justiției. Să nu credeți că-i supărat, în vreun fel, Tăriceanu pe Dragnea pentru faptul că la ora actuală economia se duce-n cap. Sunt chestiuni de împărțire a ciolanului din care, până la urmă, fiecare va rămâne cu câte un ciolan mai mic sau mai mare', a conchis președintele PNL.


Sursa: Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8856 secunde