Ludovic Orban: "ALDE, o oaste de strânsură, pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu"

155
1
Ludovic Orban:
Liberalul Ludovic Orban a catalogat, joi, ALDE, într-o conferință de presă la Alba Iulia, drept o "oaste de strânsură", care "funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu".


Întrebat cum comentează situația actuală din ALDE, Ludovic Orban a spus că, din punctul său de vedere, e "mult zgomot pentru nimic" și că "să se certe cât vor".


"Această formațiune politică este o oaste de strânsură, care nu mai are nicio legătură cu ideile liberale și care funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu. Pentru mine, orice om care împărtășește ideile liberale și crede cu adevărat în dreapta politică nu poate să fie slugă la PSD. De aceea, chiar și puținii oameni de factură liberală care au votat cu ALDE în parlamentare, ușor, ușor vor reveni acasă, adică vor reveni ca simpatii și opțiuni spre PNL. În rest, să se certe cât vor", a declarat liberalul.


În ceea ce-l privește pe Călin Popescu Tăriceanu, Orban a susținut că nu și-a închipuit vreodată ca acesta să ajungă "milogul de serviciu" al PSD, fiind una din cele mai mari "dezamăgiri" pe care le-a avut în cei 27 de ani de carieră politică.


"Nu știu ce să vă mai spun de domnul Tăriceanu. E una din cele mai mari dezamăgiri pe care le-am avut în cei 27 de ani de carieră. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că Tăriceanu poate să ajungă milogul de serviciu al PSD", a declarat Ludovic Orban.


Întrebat dacă l-ar mai primi pe Tăriceanu în PNL, liberalul a răspuns negativ.




Comentează știrea

MIHAI
24 martie 2017
POLITICIANISM CANIN

Politicianismul romanesc este duplicitar , demagog si opportunist . Orban nu are curajul si calitatile necesare pentru a face declaratii sincere si pe problem de fond . Toate paertidele romanesti au in component lor elemente de stransura , categorie in care intra si traseistii .Daca factiunea ALDE poate fi criticata pentru rolul sau de cârjă a PSD , cum apreciaya dl Orban faptul ca PNL a acceptat de bunavoie si nesilit de nimeni cardasia cu PSD in ceea ce s+a numit USL adica Uniunea Sinistra Libertina care a insemnat compromiterea derfinitiva a ceea ce se mai putea nui inca doctrina liberal si partid liberal . Daca admitem ca politica este curva , inseamna ca liderii partidelor sunt pestii care profita de pe urma acestei vechi si banoase meserii , iar membrii " de rand " se aleg doar cu bolile venerice . Constatam ca exista un anumit tip de relatii intre asa zisele partide romanesti , relarii similar cu cele dintre caini . Cand nu se incaiera pentru ciolane , isi manifesta simpatiile mirosindu-se sub coada , in acest preludiu stabilindu-se cine-l va incaleca pe celalalt . Romania are nevoie urgenta de un serviciu de ecarisaj politic .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1585 secunde