Ludovic Orban: "ALDE, o oaste de strânsură, pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu"

Joi, 23 Martie 2017
123
Liberalul Ludovic Orban a catalogat, joi, ALDE, într-o conferință de presă la Alba Iulia, drept o "oaste de strânsură", care "funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu".


Întrebat cum comentează situația actuală din ALDE, Ludovic Orban a spus că, din punctul său de vedere, e "mult zgomot pentru nimic" și că "să se certe cât vor".


"Această formațiune politică este o oaste de strânsură, care nu mai are nicio legătură cu ideile liberale și care funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu. Pentru mine, orice om care împărtășește ideile liberale și crede cu adevărat în dreapta politică nu poate să fie slugă la PSD. De aceea, chiar și puținii oameni de factură liberală care au votat cu ALDE în parlamentare, ușor, ușor vor reveni acasă, adică vor reveni ca simpatii și opțiuni spre PNL. În rest, să se certe cât vor", a declarat liberalul.


În ceea ce-l privește pe Călin Popescu Tăriceanu, Orban a susținut că nu și-a închipuit vreodată ca acesta să ajungă "milogul de serviciu" al PSD, fiind una din cele mai mari "dezamăgiri" pe care le-a avut în cei 27 de ani de carieră politică.


"Nu știu ce să vă mai spun de domnul Tăriceanu. E una din cele mai mari dezamăgiri pe care le-am avut în cei 27 de ani de carieră. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că Tăriceanu poate să ajungă milogul de serviciu al PSD", a declarat Ludovic Orban.


Întrebat dacă l-ar mai primi pe Tăriceanu în PNL, liberalul a răspuns negativ.
Pagina a fost generata in 0.1913 secunde