Lucrări de înfrumusețare a Pieței Ovidiu

Duminică, 26 Iulie 2020, 18:39
349
Pentru ca turiștii și constănțenii să se poată bucura de cele mai bune condiții în zonele de promenadă, băncile, coșurile de gunoi și scrumierele sunt recondiționate periodic.

Astfel, după reparațiile băncilor de pe faleza Cazino, autoritățile locale au demarat lucrări de refacere la cele din Piața Ovidiu. Au fost înlocuite stinghiile rupte sau deteriorate, care apoi au fost vopsite.

De asemenea, elementele decorative metalice sunt vopsite, iar cele degradate sunt înlocuite sau recondiționate. La fel se întâmplă și în privința coșurilor de gunoi și a scrumierelor murdărite cu graffiti sau distruse.

Acestea nu sunt singurele lucrări care au avut loc în Piața Ovidiu. De curând, Primăria Constanța și agenții economici care desfășoară activități comerciale în Piața Ovidiu au conlucrat pentru înfrumusețarea acestui spațiu. 17 plante ornamentale din genul Yucca au fost plantate în jardinierele amenajate în piață și, în scurt timp, de împrejurul lor va fi amplasată rocă vulcanică, ce va contribui la înfrumusețarea decorului peisagistic al zonei.Pagina a fost generata in 0.4364 secunde