Lucian Croitoru ar accepta o nouă propunere pentru mandatul de premier

1977
Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, a declarat că ar accepta o nouă propunere pentru funcția de premier, dacă ar exista "condiții excepționale", la fel ca în toamna anului 2009, notează Mediafax.
"Dacă s-ar dovedi că în condiții excepționale sunt printre puținele soluții (pentru funcția de premier - n.r.), aș accepta", a spus Croitoru, întrebat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, dacă ar exista posibilitatea să încerce să formeze un guvern.
El a recunoscut că se întâlnește, "din când în când", "nu frecvent", cu președintele Traian Băsescu, notează Mediafax.
Întrebat dacă Băsescu îi solicită părerea și ține cont de aceasta, Croitoru a afirmat: "De câte ori întreabă, răspund". "Cred că în problemele în care ne-am înțeles a ținut cont de părerile mele", a arătat el.
Consilierul guvernatorului BNR a spus că nu intră în politică pentru că este obișnuit să gândească lucrurile în mod coerent, iar "în clasa politică românească este foarte greu de menținut coerența".
În octombrie 2009, președintele Traian Băsescu l-a desemnat premier pe Lucian Croitoru, dar acesta a fost respins de Parlament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde