Lucian Bode spune că nu a evaluat activitatea lui Raed Arafat până în acest moment

220
Lucian Bode spune că nu a evaluat activitatea lui Raed Arafat până în acest moment - bodearafat-1614019563.jpg

Articole de la același autor

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că nu a fost pusă în discuţie o evaluare a activităţii şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, însă a precizat că, la un moment dat, se va face o evaluare pentru toţi secretarii de stat.

„Evaluarea secretarilor de stat nu se face în baza unui incident tragic, aşa cum a fost cel de la Constanţa. O evaluare a activităţii unui secretar de stat este mult mai complexă şi nu am pus în discuţie în acest moment evaluarea activităţii domniei sale. Cu siguranţă, vom avea la un moment dat o evaluare pe toţi secretarii de stat, nu ţintit pe o persoană sau pe alta şi, aşa cum ştiţi, secretarii de stat au susţinere politică. Dacă se vor bucura de susţinere politică în continuare din partea coaliţiei vor rămâne în funcţie. Categoric, nu se pune problema doar de susţinere politică, activitatea de până acum este foarte importantă. Dar, atunci, cum am putea evalua activitatea unui secretar de stat numit de câteva zile, nu prin prisma a ceea ce a realizat într-o perioadă de timp, nu ştiu 6 luni, un an?”, a declarat Bode, la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că o echipă de control de la IGSU se află începând de luni la Constanţa pentru a realiza cercetarea disciplinară a celor trei ofiţeri cu responsabilităţi în intervenţia la incendiul care a avut loc marţea trecută.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6252 secunde