Lucian Bode: Am votat pentru o Românie în care îmi doresc să-mi cresc copiii

248
Lucian Bode: Am votat pentru o Românie în care îmi doresc să-mi cresc copiii - 2019103120191030d324796rsz-1573375916.jpg

Articole recomandate

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a declarat duminică, la Zalău, la ieșirea de la urne, că a votat pentru o Românie care se poate dezvolta și în care să își poată crește copiii.

"În primul rând, am votat pentru continuitate, am votat pentru o Românie în care îmi doresc să-mi cresc copiii, am votat pentru o Românie în care toți suntem egali în fața legii, am votat pentru o Românie care se poate dezvolta, am votat pentru o Românie în care cu toții ne-am dori să ne dezvoltăm", a precizat ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat faptul că președintele este cel de care depinde în mare măsură modul în care țara noastră este privită în Europa.

"Președintele dă direcția. (...) Îmi doresc și pentru următorii cinci ani ca România să fie respectată în Europa, să fie tratată de la egal la egal cu partenerii ei și acest lucru depinde foarte mult de președintele României", a subliniat Lucian Bode. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6561 secunde