Lovitură pentru PSD Constanța! Fostul ministru Mircea Titus Dobre s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta

1283
Lovitură pentru PSD Constanța! Fostul ministru Mircea Titus Dobre s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta - ponta1-1527096628.jpg

Articole de la același autor

Fostul ministru al Turismului, deputatul Mircea Titus Dobre, de la PSD Constanța, a anunțat, ieri, că părăsește formațiunea politică și se alătură proiectului inițiat de Victor Ponta. Mai exact, Dobre a anunțat că se înscrie în ProRomânia. Aceeași decizie a luat-o și deputatul Gabriela Podașcă. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate de Victor Ponta la Constanța.


"Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este așa. Plec după 19 ani din partid. Un singur om a confiscat Parlamentul și Guvernul. Nu am nimic cu nimeni de la PSD Constanța. Dacă am avut ceva de zis, am zis în interiorul partidului, nu în exterior. Nu am dat niciodată informații pe surse, alții s-au ocupat de asta și îi știți. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-iștii adevărați. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat. Victor îmi permite să vorbesc, până acum nu mi se permitea", a declarat deputatul Mircea Dobre.


La rândul lui, fostul premier Victor Ponta a precizat că 10 deputați fac parte din partidul ProRomânia, motiv pentru care a anunțat că a depus o cerere pentru a înființa un grup parlamentar. 


"Nu vrem să fim Gică-contra și să strigăm jos Dragnea. După ce lansăm agenda politică, ne vom ocupa de organizare. Toți am învățat mult de la PSD, iar Mircea Dobre nu se va ocupa doar de județul Constanța, ci și de alte județe. Cu Cazinoul am greșit când mi s-a zis să-l trec la Ministerul Dezvoltării Regionale, am fost convins atunci de fostul ministru Liviu Dragnea. Nu trebuie să repetăm greșelile", a spus Victor Ponta.


Printre altele, fostul premier a mai explicat că partidul pe care l-a fondat va fi selectiv în privința oamenilor ce vor face parte din el și că pe 28 mai va avea loc lansarea partidului ProRomânia.


"Având un așa cârmaci, care va scufunda PSD-ul ca Titanicul, noi am făcut o barcă, ce se numește ProRomânia. Ne permitem să fim selectivi. Nu vreau baroni, m-a durut destul de tare când a ieșit Iohannis cu lista în 2014 și eu trebuia să îi apăr, deși eram de acord cu Iohannis. Mazăre și Constantinescu se numără printre baronii despre care vorbeam înainte", a mai precizat fostul prim-ministru.


Referitor la zvonurile care îl privesc pe primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie, precum că acesta s-ar înscrie în ProRomânia, Victor Ponta nici nu a negat, nici nu a infirmat.


"Nu știu exact, știu că a vorbit cu Daniel Constantin. Nu am avut ocazia să discut cu dânsul. O să avem grijă să selectam și să vedem pe cine primim în partid. Nu mă interesează să vină nimeni doar pentru a aduce voturi", a spus Ponta. 


Totodată, în cadrul întâlnirii cu presa, fostul prim-ministru a criticat actualele decizii ale guvernului, despre care a spus că nu au făcut parte din agenda electorală și spune că dacă ar fi știut, nu ar fi făcut campanie pentru PSD. 


"Actuala guvernare este o rușine pentru orice cetățean și pentru oricine ține cu PSD-ul. Doar aici s-a întâmplat să dai jos un guvern ca să vină altul mai rău", a conchis Victor Ponta.


În ceea ce privește viitorul politic al soției sale, Victor Ponta a spus că, deocamdată, nu știe dacă Daciana Sârbu va mai candida, la anul, din partea PSD la europarlamentare.


"Nu am discutat cu soția mea despre intrarea ei în partid. Ne-am cunoscut în politică. Dacă mai candidează la anul, dacă o pune PSD pe listă, nu știu, nu vreau să vorbesc în numele ei. Deocamdată e de ajuns un membru al familiei în partid. Cred că fiecare om care stă pe picioarele lui își asumă deciziile", a explicat Victor Ponta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5014 secunde