Locuitorii din zonele Catanga și Kilometrul 4-5, vizitați de Gigi Chiru și echipa sa

1275
22
În cursul zilei de ieri, candidatul Alianței Pentru Constanța la primăria municipiului, Christian Gigi Chiru, s-a întâlnit cu cetățenii care locuiesc în zona Catanga și cei din Kilometrul 4-5 (Zona Veterani). Ca și în celelalte cartiere, oamenii s-au plâns de starea deplorabilă a drumurilor, a trotuarelor, a spațiilor verzi, lipsa locurilor de joacă sau a locurilor de muncă. Pe lista lungă de probleme, se regăsesc și prețul mare al gigacaloriei, al apei, dar și canalizările care nu fac față atunci când plouă.
"În cursul zilei de sâmbătă, tot orașul a fost paralizat preț de câteva ore după ploaie. Nemulțumirea oamenilor este alimentată de lipsa de reacție a reprezentanților autorităților locale", se arată în comunicatul emis în acest sens.
Menționăm că, tot ieri, în cursul după amiezii, Christian Gigi Chiru împreună cu echipa lui au participat la o acțiune de curățenie la intersecția străzilor Eliberării cu Dezrobirii.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
constantean
21 mai 2012
CHIRU PRIMAR

Felicitari ,sunteti primarul de care nevoie Constanta.Pe 10 iunie noi va sustinem,speram ca oamenii si-au dat seama cu ce administratie avem de-a face si vor iesi la vot.Succes.

CT
21 mai 2012
serios?

irositi voturile degeaba degeaba! asta nu a castigat nici macar la el acasa... oare de ce? de bun ce este.

Gorge
21 mai 2012
ii pasa

Exista cineva caruia ii pasa de fiecare coltisor din Constanta. Merita sa iesim la vot pentru el

emil
21 mai 2012
degeaba

Degeaba se strofoaca omu asta. Constantenii s au obisnuit sa traiasca in mizerie (la propriu) si saracie (la propriu). Gunoaiele stranse de nea gigi de cine or fi fost facute? nu cred ca de Spiritul Sfant. Si dupa cum ati observat si voi draga asistenta, dupa ce omu a facut curat cu aia de la fundatia lui sau de unde erau ei, deja au aparut comentarii... cum de si-a permis sa scoata gunoiu, sa stranga mizeria, sau sa se preocupe... ca sigur e in mana cu mazare. bla bla bla...

anonim
21 mai 2012
....

Dl chiru este un Primar al Constantenilor foarte bun. Desi nu se afla inca pe scaunul primarului el ne ajuta sa facem constanta mult mai frumoasa si mai perfecta decat gunoiul in care ne aflam. Votam Gigi chiru, MERITA

Sniper
21 mai 2012
Radu Mazare PRIMAR!!!

Cand vine vorba de personaju asta caruia nici nu vreau sa ii mai scriu numele vad numai stiri deastea senzationale: a maturat 2 strazi sau a vizitat un cartier :)) Votati Radu Mazare !!!!

Sorina
21 mai 2012
observatie

Eu una am observat ca Gigi Chiru empatizeaza foarte bine cu oamenii si problemele lor. E bine ca oamenii prind tot mai multa incredere il el si-l cunosc. Merita sa fie votat, pentru a pune Constanta pe picioare, pentru a reda speranta

mazare primar
21 mai 2012
mazare primar

cei care stau in zona cunosc adevarata problema si cred ca chirule ar tb sa se chinuie mai mult de atat. sa vii cu mizeriile astea e rusinos ptr tine chirule in primul rand si apoi ptr noi cei care locuiesc acolo. ne faci de ras chirule.

voiosul
21 mai 2012
ptr sorina

draga sorina ce ai observat tu e simpla ta opinie sau esti platitia ptr opinia ta. nu mai bn spui tu ce a facut chiru la eforie ca lumea nu uita. in afara de manevre chiru nu stie altceva

bok
21 mai 2012
gigi chiru a rezolvat peste 600 de probleme ale constănțenilor.

Care sunt cele 600 de probleme rezolvate, nici chiru nu știe. Totul e propagandă electorală mincinoasă. Doar maimuțele de la zoo îl votează pe chiru!

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5899 secunde