Locuitorii din Runcu vor avea apă potabilă până la sfârșitul lunii august

135
Locuitorii din Runcu vor avea apă potabilă până la sfârșitul lunii august - pantelimon3-1438277262.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, a declarat că, până la sfârșitul lunii august, toți locuitorii vor avea apă potabilă. Lu-crările sunt pe ultima sută de metri, iar gospodăriile vor fi racordate, gratuit, la rețeaua de apă.

Un alt proiect al administrației locale din Pantelimon este construirea unui cămin cultural în Runcu. Autorizația de construcție a fost obținută, în prezent proiectul fiind blocat pe motiv că, după desfășurarea licitației, firma câștigătoare a fost contestată.

"Așteptăm să vedem când se rezolvă această contestație, pentru a ne apuca de treabă. Verdictul va veni de la București, iar noi nu dorim decât să de-marăm lucrările cât mai rapid. Pentru localnicii de aici, ar fi într-adevăr o surpriză, din cauză că la Runcu nu a existat niciodată un cămin cultural. Dorim să vedem și acest pro-iect finalizat, mai ales că am gândit o arhitectură specială a căminului", a subliniat primarul Neicu.

Ridicarea acestui obiectiv reprezintă una din prioritățile administrației locale din Pantelimon pe anul 2015, valoarea investiției ajungând la peste 1,6 milioane lei.

Teren de sport până în septembrie

Amenajarea unui teren de fotbal în comuna Pantelimon este un alt proiect al autorităților locale. Și acest proiect are ca termen de finalizare începutul anului școlar 2015/2016. Valoarea proiectului se ridică la peste 190.000 de euro și va fi făcută cu fonduri europene. Localnicii, de la mic la mare, vor beneficia de tot ce înseamnă un spațiu destinat recreării și practicării diverselor activități sportive. Tribune, ves-tiare, gazon natural, cu toate acestea va fi dotat noul teren de fotbal, ce va fi amenajat pe fostul teren de sport.

Proiectul legat de terenul de sport a fost întârziat din cauza unor greșeli de proiect, care au fost, între timp, remediate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2521 secunde